Echilibrul dintre viața de familie și viața profesională. Utopie sau realitate?

Echilibrul dintre viața de familie și viața profesională. Utopie sau realitate?

Acum două săptămâni am întâlnit un grup de studenți din toate țările UE. Mai multe tinere m-au întrebat în detaliu despre echilibrul dintre viața profesională și viața privată la vârsta mea. Am fost uimită de maturitatea și adecvarea lor. Eu nu eram așa la vârsta respectivă. Credeam atunci că pot să am totul: carieră și familie în același timp și să le duc pe toate cu aceeasi implicare tot timpul. Viața ne dă însă alte lecții. Am discutat pe tema asta cu Oana Sandu, reporter DOR, în podcastul mame al revistei.

Puteți asculta podcastul aici:
https://soundcloud.com/mame_podcast/13-te-ai-gandit-cum-ar-fi-sa-ti-diluezi-jobul
Pentru mămicile care nu au mult timp la dispoziție, esența discuției o aflați de la minutul 28:55 pâna la 31:55.

În ce măsură sunteți de acord cu ideile expuse în podcast?

***

Cum primiți 10% reducere la un abonament DOR?
Pentru cititoarele blogului care doresc să facă un abonament la revista DOR, puteți beneficia de 10% reducere pe site-ul revistei http://www.decatorevista.ro cu codul etrangeremere până pe 30 noiembrie.

Cum câștig un abonament DOR?
Puteți să câștigați un abonament la revista DOR participând la tombola de mai jos.

[contest-cat id=”242″]

 

Câștigătoarele tombolei sunt Mădălina Balea și Burlacu Mihaela. Vă mulțumesc tuturor pentru participare. Felicitări câștigătoarelor!

 

2 gânduri despre &8222;Echilibrul dintre viața de familie și viața profesională. Utopie sau realitate?&8221;

  1. prefer sa am un job no name dar care sa imi dea posibilitatea petrecerii timpului cu bebe si sotul decat o cariera inramata si viata petrecuta prin sms si conversatii video

    Apreciază

  2. Am început o afacere pe cont propriu cu 2 luni înainte sa rămân însărcinată . Am ales împreună cu soțul meu sa nu abandonam proiectul și banii investiți. A durat încă 5 luni pana am pus-o pe făgaș normal, cu documentatie și avizările necesare. Eram deja în trimestrul 3 când am început activitatea propriu zisa. Nu m-am lăsat păgubaș și am continuat sa merg la birou pana în ultima zi, nu ca să muncesc, cat sa ma relaxez, dar și sa supervizez. Au fost doar avantaje : nu simteam durerile specifice ultimei perioade de sarcina caci eram mereu ocupata, am un pat de masaj – cea mai buna investiție – care ma ajuta sa dorm seara, după plimbarea zilnica la birou. Iar acum, am un bebe de 8 săptămâni care adora plimbările zilnice la birou, unde am montat un pătut pentru ea și petrecem putin timp, aproape zilnic, dar eficient. Astfel, am reușit sa la combin cu drag, fără compromis, ba chiar cu placere. Un mare aport îl aduce partenerul, care ma sprijină și care se plimba prin cartier cu bebelușa, atunci când am avut audituri sau inspecții. Fără partener alături, nu as fi reușit cu atâta ușurință..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s